"Giving people a Beautiful feeling"

Madieken Romijn

Wie ben ik?

Hoi ik ben Madieken Romijn en ik ben 35 jaar. Ik woon samen met mijn twee lieve dochters in Papendrecht als alleenstaande moeder. Ik combineer werken als life coach en Fotograaf tussen mijn gezinsleven door. De afgelopen tijden hebben mij gedwongen om na te denken over wat ik nou echt leuk vind om te doen en heb ik mijn passie in de fotografie teruggevonden en weer echt opgepakt. Zodra ik mijn Camera op pak word ik enthousiast en blij en krijg ik enorm veel energie van binnen.


Love & commitment

Hierdoor weet ik ''Dit is het ''

Love & commitment

Het mooiste wat er is, is als iemand zich kwetsbaar wil opstellen en voor mijn camera wil gaan staan. Ik sta zelf dan ook liever achter de camera dan ervoor haha. De Pure jij en jouw mooiste kanten uitlichten is dan ook waar ik naar streef! Ik vind het erg leuk om nieuwe en unieke locaties te zoeken! Zoals een industriële omgeving met een romantische Jurk ect. Het gevoel wat je krijgt als je iemand mooi op de foto hebt kunnen zetten is echt uniek en op dat moment is het moment voor eeuwig vastgelegd.


Ik ben van nature zorgzaam, analystisch, direct en confronterend en stiekem een beetje een dromer. Het is dan ook niet gek dat mijn andere passie werken als therapeut is :) Dit is dan ook iets wat je terug kan zien in mijn foto's. Ik ben altijd al erg creatief geweest. Meubels opknappen, Mijn huis elk jaar veranderen en opknappen, Ik verzin het wel of ik moet iets van niets maken!

Ik werk als fotograaf mobiel, waardoor ik op bijna alle locaties kan werken. Ik kom ook graag bij jouw thuis of op locatie en mocht dit niet kunnen, heb ik thuis een fijne plek waar je van harte welkom bent.

De echte jij zie je in de foto's


Ik vind het belangrijk dat iemand zich op zijn gemak voelt en ben altijd nieuwsgierig naar wie jij bent. Je levensverhaal, je familie, je werk. Kinderen, groep, alleen, dieren, ik vind het allemaal erg leuk en stiekem heb ik een echte liefde voor Portrait fotografie. Ik leer graag bij en ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en denk graag met je mee om het perfecte plaatje te maken!