Giving people a Beautiful feeling

Madieken Romijn


Wie ben ik?

Mijn naam is Madieken, als Lifestyle/portret fotograaf focus is me het meest op de persoon zelf.
Als iemand die veel heeft mee gemaakt vroeger weet ik hoe het is om je minderwaardig en niet gezien te voelen.
Dit gevoel heb ik leren omzetten naar iets positiefs door je eigen schoonheid en kracht in te leren zien, want ik ben goed en mooi zoals ik ben en ik mag er zijn!
Mijn klanten dus ook en daarom stel ik je graag op je gemak en leer ik mijn klanten graag persoonlijk kennen.

Je voelt je gezien!


Wanneer je met mij samenwerkt, vindt ik het belangrijk dat je je op je gemak voelt zodat jij jezelf kunt en durft te zijn en je kunt stralen!

Als je hier de studio uit loopt heb je het gevoel dat je gezien bent en je mooi bent zoals je bent!


Je hoeft je niet druk te maken om de juiste poses of dat alles goed zit, en welke delen je niet wil uitlichten want ik help je overal doorheen!

You are Beautiful!

Door mijn rustige en neutrale kleurstellingen zijn de foto’s in harmonie en worden ze tijdloos!


Mijn klanten zeggen vaak dat ik veel geduld heb en lief en creatief ben dus niks is voor mij te moeilijk!. 

Ik kan niet wachten om jou in je kracht te zetten.Love & commitment

Hierdoor weet ik ''Dit is het ''

Het mooiste wat er is, is als iemand zich kwetsbaar wil opstellen en voor mijn camera wil gaan staan. Ik sta zelf dan ook liever achter de camera dan ervoor haha. De Pure jij en jouw mooiste kanten uitlichten is dan ook waar ik naar streef! Ik vind het erg leuk om nieuwe en unieke locaties te zoeken! Zoals een industriële omgeving met een romantische Jurk ect. Het gevoel wat je krijgt als je iemand mooi op de foto hebt kunnen zetten is echt uniek en op dat moment is het moment voor eeuwig vastgelegd.


Ik ben van nature zorgzaam, analystisch, direct en confronterend en stiekem een beetje een dromer. Het is dan ook niet gek dat mijn andere passie werken als therapeut is :) Dit is dan ook iets wat je terug kan zien in mijn foto's. Ik ben altijd al erg creatief geweest. Meubels opknappen, Mijn huis elk jaar veranderen en opknappen, Ik verzin het wel of ik moet iets van niets maken!

Ik werk als fotograaf mobiel, waardoor ik op bijna alle locaties kan werken. Ik kom ook graag bij jouw thuis of op locatie en mocht dit niet kunnen, heb ik in mijn Studio een fijne plek waar je van harte welkom bent.

De echte jij zie je in de foto's


Ik vind het belangrijk dat iemand zich op zijn gemak voelt en ben altijd nieuwsgierig naar wie jij bent. Je levensverhaal, je familie, je werk. Kinderen, groep, alleen, dieren, ik vind het allemaal erg leuk en stiekem heb ik een echte liefde voor Portrait fotografie. Ik leer graag bij en ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en denk graag met je mee om het perfecte plaatje te maken!

De Studio
In mijn studio in Hardinxveld heb ik een super mooie fijne plek om jou te ontvangen! Van de super mooie Boudoir shoots tot portret en zwangerschap shoots zijn hier allemaal mogelijk!

Hier kun je gezellig even wat drinken en bespreken wat je wensen zijn!

Kom gezellig mee, want ook aan kinderen is gedacht!

Op locatieIk werk ook op Locatie!

Het mooie van mijn apparatuur is dat het mobiel is en ik het heel makkelijk mee kan nemen. Het fijne is dat je niet ver hoef te reizen, zeker als je net bevallen bent is dit fijn om in je eigen omgeving te kunnen blijven.

Bij portret shoots met kleine kinderen zie je dat ze sneller op hun gemak zijn en dat komt de foto's weer ten goede!


Editorial & Fine Art Photography